Circle of Trust, ett vinnande koncept.

Hur får man laget att prestera över normala förmåga, med glädje och kraft ?

Jo,,,, man sätter upp tydliga och mätbara mål, man involverar alla i laget och skapar en “vi” känsla. Hos Trust bygger vi en kultur, som går ut på att lyckas tillsammans och att delad glädje är dubbel glädje. Trots att vi har medarbetare som talar flera olika språk, har Trust skapat ett sätt att kommunicera, att få fram feedback och få alla att känna tillhörighet.

Ett annat sätt för att vinna respekt, är att skicka ut företagets ledare på golvet, i produktionen, jobba över och jobba den sista helgen. Bjuda alla på pizza, bullar, dryck och se till att solen skiner. Samtidigt är tydlig med att beskriva målet, förklara känslan av att vinna och att uppnå målet..

Sen inväntar man besiktningsdagen med ro. Måndag morgon kl:08.00, efter 5timmars besiktning är 24st TrustTotal lägenheter färdiga.. Renoverade från golv till tak.

Med beröm väl godkänt!

Mycket bra jobbat och hög finish!

Då firar man!!!! Att fira seger, ett uppnått mål är viktigt ! Efter besiktningen fick alla inblandade, Trusts nya egendesignade Hoodie, och ett tacktal från vår fenomenala projektledning “Raivis” och bolagets MD.

Men, det var inte helt över ännu, om två dagar skulle 40st stambyten besiktas.. Med högt mod och ett gott humör, utfördes även den besiktningen, med samma resultat och samma citat från besiktningsmannen!! Med beröm, väl godkänt..

På onsdag den 27/5 kl:11.00 då firar vi stort på bygget, med smörgåstårta och serpentiner, till var enda människa som varit delaktig, med denna utvecklingen och dess goda resultat.. Vilken framgångssaga…. Trust och Interoc AB..

Jag vill rikta ett stort tack till alla inblandade. ingen nämnd ingen glömd.

Jag är stolt och väldigt imponerad av er alla, 100% Trust, UE, beställare…..

Ted Leoson MD på Trust…..

%d bloggers like this: