Frihet är en livstil. Trust lifestyle! Vi, lever som vi lär.

Välkommen till den ultimata snöskoter, skidor, fiske, boendeupplevelsen. Lev som vi lär, 100% nöje i en lite bättre värld, på bästa läget i Härjedalsfjällen. I våra egentillverkade/designade skoterstugor och skoterhus och Skoterhotellet.com finns allt du kan önska dig. Utöver det vanliga, finns kunskap, service och tillgång till marknadens häftigaste tillbehör och utrustning. Vår kunskap och engagemang är en viktig del i att leverera en bra produkt. Vi har över 20 års erfarenhet av att leverera livsstils charter och unika aktiviteter. Från världens alla hörn, etc, Thailand, Spanien, Kanada, Costa Rica. Vår personal har samlat erfarenheter och utbildningar, som i vårt fall, möjliggör en unik service och kvalité. Allt från charter yachts, underbara boenden, lyxbilar, brutala snöskotrar, tillsammans som en unik upplevelse. Det är vad Trust Lifestyle handlar om.

Design o känsla

Skotervillan och skoterstugan blir två nya varumärken under Trust Lifestyle. Visnings hus och stuga, färdigt hösten 2021.

Skotervillan 130kvm, 4 sovrum med 2 loft, 8-14bäddar, öppenspis, 7meter takhöjd i vardagsrum, panoramabastu, uteSPA, solterass, skotergarage, stort torkrum. Pris från: 2.4 milj

Skoterstugan 70kvm, 2 sovrum samt loft 6-8 bäddar, bastu, solterass, skotergarage, värmepump. Pris från: 1.1 milj

Skoterhotellet.com

Utöver skoteråkning och skidor, finns tillgång till fiske, vandring, mountainbike, MC, ATV enduro, vattenskoter och yacht charter. Skoterstugorna är anpassade för livsstilen, med garage för 2st skotrar/ATV/MC, Ett stort torkrum, (Ni vet? 5 par pjäxor, 5 par skor, 5par skoter/skidkläder får inte plats i ett torkskåp).

Hösten 2022 öppnar vi upp skoter hotellet. 14 dubbelrum, kök, garage mitt på skoterleden.

Häng med likasinnade och upplev det bästa av freeriding och ta del av och dela med dig av kunskaper och erfarenheter.

Geografiskt perfekt

Nära till allt, samtidigt långt från överdrivna priser och trängsel.

  • Skoteråkning 1 meter
  • Längdskidor 1 meter
  • Rödningfiske 100 meter
  • Vemdalen 20 min
  • Funäsdalen 30 min
  • Skärskövålen 10 min
  • Sonfjället utanför fönstret


En bättre och mer äkta upplevelse, av en helt ny värld. En helt ny standard av service, kvalité och design. Det här trodde jag inte gick att köpa för pengar

Chris West


Let’s make something beautiful together.

%d bloggers like this: