Nu är det Jul igen!

Så har snart ett år gått till historien, ett mycket framgångsrikt år för oss och våra kunder.

Men, snart är det Jul. “Som vi alla har längtat.” Att få vara ledig och spendera tid med familjen, vänner, nära och kära. Detta är en värdefull tid, för reflektion och återhämtning.

Årets glädjespridare 2020! Tillsammans med vår Kalle, samlade vi ihop 22000kr. Som vi skänkte till hemlösa och utsatta i Sverige. Ett bidrag, som vi vet kommer att göra julen lite bättre för några. Genom organisationen “Vid din sida Stockholm” kommer dessa pengar fördelas med samma stora hjärta, som samlat in pengarna. Tack alla som bidragit..

För att summera året, kort..

2020, en helt galen succé! Där alla i företaget varit med och utvecklat denna unika sammansättning av kompetens. Som på kort tid vuxit, till att bli ett av de bästa företagen, jag personligen varit med att skapa under mina 25 år som affärsutvecklare. Det värmer mig personligen och hela styrelsen i Trust Total AB.

Trustmodellen, genom ett coachande förhållningssätt i en platt och lyssnade organisation.

Då menar jag inte på pappret, utan hela vägen! Där allt existerar i praktiken, allt från utbildningar, mental inställning, till utförande och överlämnade . Genom att sträva efter kongruens “äkthet”. Att förstå skillnaden mellan en ledare och en chef. “Hos Trust finns inga chefer”, men, vi har otroliga ledare. Därför har vi också stolta och engagerade medarbetare. Flera nya ledare har berett sig själva en plats i företaget. En äkta ledare växer fram organiskt, coachas fram av de övriga medarbetarna och de med högre kompetens.

Våra medarbetare, har med glädje och stolthet, levererat över 220st stambytta lägenheter. 150st Total renoverade lägenheter (av högsta kvalité, enligt besiktningsorganet). Samt en massa trivsel, skratt och snabba problemlösningar generellt.. “Helt gratis, ingår i Trustmodellen”

Trust önskar alla! En God Jul och ett Gott nytt år!

Jag, kan bara avsluta med ett ord… Tacksamhet……….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: