Julspelet 2022, med VIP entre.

Årets tredje TrustTotal event. Vi forsätter att utvecklas tillsammans. AMG drive kortege till evenemanget, 5st olika AMG bilar gled upp framför Olarys med alla gäster.

Genom att inspirera och visa uppskattning i alla led, är vår utveckling är konstant, glädjen och sammanhållningen är långt över branschens övre snitt. Vi har under året etablerat flera nya kunder och projekt. Projekt som vi levererat helt utan anmärkningar, med högre kvalité än avtalats med beställaren. Det ger otroligt nöjda kunder, även medarbetare.

Vi har Total uppgraderat 100 lägenheter, byggt en kyrka, och skapat ett stort restaurangkoncept.

2023 ser det ut som att den tidigare regering har lämnat oss i ett KAOS, med öka kostnader och skenade inflation. Detta måste vi alla ta till oss och tänka smart, bli mer effektiva och pragmatiska.

Det blir en utmaning för hela Sverige, men, vi på TrustTotal AB är här för att fortsätta utvecklas och utveckla branschen med vårat eget TrustTotal koncept. Marknadens bästa renoverings koncept för stora fastighetsbestånd med kvarboende.

Julspelet 2022 och vandringspokalen ska hem till kontoret för gott! Bowling, shuffle och basket stod på listan av utmaningar. Kvällen avslutades med sedvanlig prisutdelning och personliga julklappar till alla.

Bowlingen vann projektchefen och den ständigt högpresterande Raivis Karlsson hem!

Men, basketen fann en ny rekordhållare på Olarys i Växjö, ett rekord som kommer att stå sig länge. Hardijs spelar inte basket, men, vi är rätt säkra på att han har en soptunna bredvid TVn….

Nu har vi ett par veckor kvar att slå nya rekord, blir det 3st till etapper som besiktas utan anmärkning?, Hinner vi göra klart kyrktaket innan jul och långledigt…? Hur många lgh hinner vi göra 2års besiktning på innan jul (107st står på schemat??) Fyllda med glädje och energi kör vi hela vägen i mål..

Trusttotal AB stänger ner all verksamhet 20/12-11/1 2023 Det förtjänar ni alla!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: