Ett Nytt kapitel växer fram

Nya marknader, kombinerat med tidigare genomförda projekt och erfarenheter. Har vi idag landat på ett nytt ben, Trust lifestyle. Vi designar och bygger unika fjällstugor och fritidshus, efter bästa pris, inspirerat i det bästa “mentala flow”. På plats av entusiaster, med samlad och unik kompetens, bygger vi ihop det bästa av två världar. Den röda tråden är Känsla-pris-effektivitet-funktionalitet-kvalité-design.

Trust lifestyle, lyxigt, samtidigt ett prisvärt alternativ att bo och uppleva världen. Den Svenska fjällen, Thailand, Spanien eller Costa Rica.

(Vi kommer presentera våra andra exotiska Trust lifestyle koncept senare)

Skotervillan och Skoterstugan i Härjedalsfjällen. Att börja med, planerar vi att bygga 3st visningsfastigheter. Skotervillan blir 130kvm plus loft. Skoterstugan 75kvm plus loft. Vi bygger efter vårat egenutvecklade koncept, RPB-modellen (ReProduced Buildnings) . Med bästa geografiska läge och utsikt.

Den korta beskrivningen: Tidigare kommersiella modulbyggnader blir stommen till våra smarta och unika fjällstugor.

Till skoterhusen kommer det att finnas tillgång till snöskotrar, skidutrustning, fiske utrustning och guider. För uppleva frihet på ett mer genuint och nära sätt, krävs kunskap och erfarenhet! Det har vi och vi delar gärna med oss av den.

Skotervillan blir en arkitektonisk blandning av fäbod och funkis, med dagens alla smarta lösningar. En helt oslagbar utsikt över fjäll och natur. Genom låga byggkostnader och smarta uthyrningssystem, är målet att leverera en extraordinär livstil. Att leverera samma service, som dyra upplevelser, fast till ett mer attraktivt pris.. Att kombinera entusiaster och konstruktörer med en gemensam livstil, skapas unika och genomtänkta produkter.

Fortsättning följer…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: