Noll är bra! Blankt papper igen.

Trusttotal AB fortsätter att leverera hög kvalité. Etapp 1 och 2 i Helsingborg, totaluppgradering/badrumsrenovering/golvvärmeinstallation, besiktas och lämnas över till kunden samma dag (Noll anmärkningar). Det är service och kvalité utöver toppskiktet i branschen.

Totalt 19 st helt nyrenoverade lägenheter, enligt Trusttotal standard nr2, besiktas helt utan anmärkningar.

Trusttotal AB fortsätter att utveckla konceptet “Trusttotal”, till perfektion. Nya kunder och nya projekt står på kö, det lönar sig alltid att göra sitt bästa, bygga förtroende, ständig söka förbättringar och kommunicera öppet och ärligt med beställare och partners. Vår egenutvecklade arbetsmodell, att på riktigt jobba efter ett coachande förhållningssätt, ger resultat varje dag.

Nu kör vi igång etapp 3-5, i Helsingborg som ska stå klart i Januari 2023. Restaurang Eatery i Malmö, Anskari kyrkan i Jönköping, Skoterhotellet i Härjedalen, TrustTotal standard nr2 etapp 37-39 Lidingö. Samtidigt forsätter vi samtalen med nya beställare. Den stora fråga är, när ska miljonprogrammen vakna och renovera för framtiden?

Vi fortsätter samtalen med partners och beställare, för att hitta framtidens digitala och smarta Totaluppgraderingsmodell. Där fastighets styrning och energioptimering finns med redan i planeringsfasen.. Trusttotal driver branschen framåt..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: