Smart välgörenhet.

#Vaskaförlivet

TrustTotal AB, våra dotterbolag och partners står alltid #Viddinsida. Återigen tar vi upp kampen för våra äldre och utstötta. Till de som samhället skulle skydda och våra skattepengar bland annat skulle gå till, om de var prioriterade.

Snart står julen inför dörren, onekligen ser vi att det kommer att bli tuffare tider för många. Nu sticker vi ut hakan igen..

Vi står upp mot slöseri och dåliga prioriteringar. Vi står upp för en godare jul för våra äldre och hemlösa.

Vi startar Taggen #Vaskaförlivet . Många av oss 60-70talister, som idrottat i ungdomen minns väl slogan? Spola kröken!!!! Nu uppmanar vi alla som står på krogen och “Vaskar” bubbel och slösar pengar. Vi uppmanar alla som funderar på att göra något impulsivt och meningslöst. Vi uppmanar alla er som tittar på och hejar på, sätt stopp på slöseriet och barnsligheterna.

#Vaskaförlivet

Swisha en slant till någon frivillig organisation istället. Det gör skillnad, prova själv och känn efter! Det känns sjukt bra i kroppen. Skärmdumpa swishen och posta på dina socialmedia.

Vår ständigt positiva, vän och kollega Calle Johansson startar utmaningen för 3e året i rad. För varje krona Calle samlar in, Skänker vi på TrustTotal och TrustLifestyle två kronor till #Viddinsida

Hjälp Calle med insamlingen #positivatankarärdinenergi

Dela och sprid videon på varje sida, till varje människa du träffar. Det är det minsta vi kan göra.

#trustlifestyleab #engbullracing #viddinsida #larargalan #trusttotal #skotervillan #skoterhotellet #vadkanjagbli #larargalan #masterteacher #Roddybenjaminson #kaptensvartflagg #Carlsa #positivatankarärdinenergi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: