Julspelet 2022, med VIP entre.

Årets tredje TrustTotal event. Vi forsätter att utvecklas tillsammans. AMG drive kortege till evenemanget, 5st olika AMG bilar gled upp framför Olarys med alla gäster.

Läs mer

Smart välgörenhet.

#Vaskaförlivet

TrustTotal AB, våra dotterbolag och partners står alltid #Viddinsida. Återigen tar vi upp kampen för våra äldre och utstötta. Till de som samhället skulle skydda och våra skattepengar bland annat skulle gå till, om de var prioriterade.

Snart står julen inför dörren, onekligen ser vi att det kommer att bli tuffare tider för många. Nu sticker vi ut hakan igen..

Vi står upp mot slöseri och dåliga prioriteringar. Vi står upp för en godare jul för våra äldre och hemlösa.

Vi startar Taggen #Vaskaförlivet . Många av oss 60-70talister, som idrottat i ungdomen minns väl slogan? Spola kröken!!!! Nu uppmanar vi alla som står på krogen och “Vaskar” bubbel och slösar pengar. Vi uppmanar alla som funderar på att göra något impulsivt och meningslöst. Vi uppmanar alla er som tittar på och hejar på, sätt stopp på slöseriet och barnsligheterna.

#Vaskaförlivet

Swisha en slant till någon frivillig organisation istället. Det gör skillnad, prova själv och känn efter! Det känns sjukt bra i kroppen. Skärmdumpa swishen och posta på dina socialmedia.

Vår ständigt positiva, vän och kollega Calle Johansson startar utmaningen för 3e året i rad. För varje krona Calle samlar in, Skänker vi på TrustTotal och TrustLifestyle två kronor till #Viddinsida

Hjälp Calle med insamlingen #positivatankarärdinenergi

Dela och sprid videon på varje sida, till varje människa du träffar. Det är det minsta vi kan göra.

#trustlifestyleab #engbullracing #viddinsida #larargalan #trusttotal #skotervillan #skoterhotellet #vadkanjagbli #larargalan #masterteacher #Roddybenjaminson #kaptensvartflagg #Carlsa #positivatankarärdinenergi

Noll är bra! Blankt papper igen.

Trusttotal AB fortsätter att leverera hög kvalité. Etapp 1 och 2 i Helsingborg, totaluppgradering/badrumsrenovering/golvvärmeinstallation, besiktas och lämnas över till kunden samma dag (Noll anmärkningar). Det är service och kvalité utöver toppskiktet i branschen.

Totalt 19 st helt nyrenoverade lägenheter, enligt Trusttotal standard nr2, besiktas helt utan anmärkningar.

Läs mer

God jul 2021

Nu är det dags igen, efter ett strävsamt år, av lärande och utveckling.

Äntligen ledighet, att få åka hem till nära och kära, in i värmen. Det behövs och det förtjänar alla medlemmar i Circle of Trust. Nu stänger vi ner produktionen tills nästa år. Då är det nya projekt som startar och några gamla som fortsätter. Nya tjänster och produkter som ska utvecklas, vad det lider några nyrekryteringar.

Läs mer

Det stora Julspelet 2021

Årets sista och gemensamma Trustlifestyle event, nr3 i sammanhanget.

I år var det mycket som stod på spel, ett vandringspris som skulle vinnas tillbaka till TrustTotals trofe´ skåp. Året shufflare skulle utses och ett nytt vandringspris till detta skulle påkallas. Förutom allt tävlande, skulle 20 st hedervärda priser delas ut, för olika prestationer och avancemang under året. Att jobba efter ett coachande förhållningssätt är enkelt, inte minst roligt, det kan alla våra medarbetare och partners intyga

Läs mer

Vid din sida “Utmaningen 2021”

En bättre och godare jul, för Sveriges hemlösa. Alla människor borde kunna fira jul i värme och närhet. Äta gott och vara en del av värmen, inte minst att ha tak över huvudet och en varm säng att sova i. Det är en mänsklig rättighet tycker vi på Trusttotal...

Förra året utmanade vi, vår personal, beställare och leverantörer att vara med och bidra. Vi samlade ihop nästa 30000kr till Vid din sida Stockholm. I år är målet det dubbla..

Vi alla kan avstå en timmes lön och skänka det till glädje och hopp för våra äldre och hemlösa.

Julen är en underbar tid för många, inte för alla.. Skulle du kunna tänka dig, dina morföräldrar på gatan utan mat och en varm säng att sova i? Självklart inte…

Utmana dina chefer, beställare, leverantörer och vänner…. Tillsammans kan vi göra skillnad..

Nedan kan du bidra direkt till Vid din sida..

Ge ett bidrag direkt till Vid din sida, klicka på den här länken…

Häng med på Kalles insamling på Facebook. För varje krona Kalle samlar in, ger vi på Trusttotal, två kronor..

Kalle utmanar TrustTotal, i år är målet det dubbla!!! Klicka här för att komma till Kalles insamling.

Ett Nytt kapitel växer fram

Nya marknader, kombinerat med tidigare genomförda projekt och erfarenheter. Har vi idag landat på ett nytt ben, Trust lifestyle. Vi designar och bygger unika fjällstugor och fritidshus, efter bästa pris, inspirerat i det bästa “mentala flow”. På plats av entusiaster, med samlad och unik kompetens, bygger vi ihop det bästa av två världar. Den röda tråden är Känsla-pris-effektivitet-funktionalitet-kvalité-design.

Läs mer här

Nu är det Jul igen!

Så har snart ett år gått till historien, ett mycket framgångsrikt år för oss och våra kunder.

Läs hela nyheten

Julspelet 2020

Efter ett år är det dags att summera. För oss på Trust Total har det varit ett hektiskt år. Under 11 månader har vi totalrenoverat över 100st lägenheter. Vi har stambytt nästa 200st lägenheter.

Samtidigt har vi har skapat ett arbetsteam med hög moral och stor yrkesstolthet. En ny ledningsgrupp har tillsatts och en unik arbetsledning har vuxit fram. Att jobba med ett coachande förhållningssätt, har visat sig både lönsamt och trivsamt. Igen!!!!!!

Läs hela nyheten