Under hösten 2019 kommer vi börja vår rekrytering för Produktion och utveckling. All rekrytering sker helt in house, inga rekryteringsbolag ”enpartner grupper” styr över vår framtid och kompetens. Vi vet vilka talanger och kompetenser vi söker till framtidens kompetensteam.

Vi har inga löjliga, rent felaktiga och feltolkade tester. Här letar vi efter genuint drivna personer, med olika kompetens och sunda värderingar. Vi vet att hållbarhet och trivsel skapas av gemensamma värderingar..

Vi söker just nu!!

  • 1 st Byggprojektledare
  • 1 st Junior Byggprojektledare

Uppskattade ledord för sökande till Trust.

  • Ingenting är omöjligt, men vad är verkligt här och nu?
  • Om inte jag kan, vem ringer jag då?
  • Min idol är Macgyver (gäller sökande födda före 1980)
  • Jag brinner för utmaningar och hungrar efter nya kunskaper.
  • Jag har yrkesstolthet.
  • Jag vet att historien har många svar för en bättre framtid.
  • Frihet är under ansvar.
  • Förtroende är något man bygger och förvaltar.

Skicka in din ansökan nu, så kan vi sakta börja bekanta oss med varandra.

Jag vill verkligen jobba hos er!

%d bloggers like this: