En solig höstdag

Hos oss är alla dagar lika produktiva, vi fokuserar bara på olika saker, oavsett väder. Den 28 oktober kl:13.00 lyser solen upp projektet. Då får personalen glädjas åt rasterna och utsikten från 15meters höjd. Idag pågår slut fasen av 1000kvm asbest sanering, ett noggrant arbete, som utförs av väl utbildad personal.

Än idag finns mängder med asbest i gamla fastigheter. Våra sanerings team har stor erfarenhet av detta mödosamma och farliga arbete. TrUSt sanering förbereder och säkrar arbetsplatsen inför nästa etapp. En ny påbyggnad av en till våning, totalt 20st nya ljusa och moderna lägenheter.

IMG_1072

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: